Sva prava pridržana ELS & ULTRA Studio Split
Elementa laborum standard | O nama
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

O nama

a

Profil tvrtke

ELEMENTA LABORUM STANDARD d.o.o., osnovana je u ožujku 2009. godine sa sjedištem u Zagrebu, da bi kasnije njezino sjedište bilo preneseno u Kaštela. Na domaćem tržištu obavlja poslove zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša, tehnička ispitivanja i mjerenja u skladu s dobivenim ovlaštenjima. Danas ELEMENTA LABORUM STANDARD d.o.o. posluje na dvije lokacije – u Zagrebu i Kaštelima.

Misija poduzeća

Misija poduzeća je definirana u skladu s Kodeksom etike i poslovnog ponašanja. Osnovni cilj tvrtke je biti vodeći na tržištu, u radu pružiti novo i kvalitetno rješenje potpune sigurnosti za rad na siguran način uz profesionalne usluge svojih stručnjaka, sposobnih za prepoznavanje sustava rada, zaštite od požara, problematike zaštite okoliša i upravljanja ljudskim potencijalima, koji se odnose na posebnosti organizacije i vrste djelatnosti i posebnosti svakog klijenta.

Kompetencije

Tvrtka je član Hrvatske udruge za unaprjeđivanje zaštite na radu i Hrvatske udruge za promicanje zaštite ljudi u radnoj i životnoj okolini te surađuje s Hrvatskim olimpijskim odborom. Prisustvovali smo kao predavači na Visokoj školi za sigurnost na radu s pravom javnosti Zagreb – ispostava Split, a trenutno smo gost – predavač na splitskom Ekonomskom fakultetu, Zdravstvenoj školi i Srednjoj školi Dental centar Marušić u Splitu.

a

Usluge

Pružamo stručnu pomoć poslodavcu, zaposlenicima i njihovim povjerenicima u provedbi i unapređenju zaštite na radu i zaštite od požara te pravovremeno izvještavamo poslodavca o relevantnim faktorima kao što su zakonske izmjene te promjene na tržištu. Takvim predanim radom te brigom o svojim klijentima Elementa Laborum Standard d.o.o. je tijekom godina rada stekla velik broj kvalitetnih referenci u svim područjima svojih djelatnosti i to: proizvodnih, uslužnih, prodajnih, poljoprivrednih, građevinskih, obrazovnih, zdravstvenih i mnogih drugih.

Politika tvrtke

Odlučni smo u pružanju radnog okruženja u kojem se svatko osjeća vrijednim i poštivanim, i u mogućnosti da napreduje u karijeri, a istovremeno da doprinosi uspjehu našeg poduzeća. Vjerujemo da postoji korist od raznolike radne snage i trudimo se da osiguramo da svi imaju jednake mogućnosti za napredovanje u radnom okruženju u kojem nema diskriminacije, zlostavljanja, nasilja i žrtvovanja.

Program daljnjeg razvoja

Tvrtka je donijela višegodišnji program razvoja koji se temelji na:

  • Proširenju svoga poslovanja na područje cijele Hrvatske
  • Uslužnosti, predanosti, radu u skladu s najvišim etičkim standardima
  • Brzoj reakciji na zahtjeve koje postavljaju klijenti
  • Dobro organiziranoj administraciji koja je bazirana na ISO standardima
  • Dobrim kanalima komunikacije u svim segmentima tvrtke
  • Stalnom ulaganju u edukaciji svojih radnika (daljnje usavršavanje u struci, posječivanje seminara i savjetovanja te sudjelovanje u njihovom radu i sl.)
  • Zadovoljnom i visokomotiviranom radniku – radniku s usklađenim osobnim i poslovnim kodeksom