Sva prava pridržana ELS & ULTRA Studio Split
Elementa laborum standard | Zaštita zdravlja
392
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-392,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Zaštita zdravlja

Zaštita zdravlja

Tim Elementa Laborum Standard d.o.o. u svrhu zaštite zdravlja radnika educira zaposlenike, njihove predstavnike, te poslodavce o načinu smanjenja utjecaja štetnosti i napora na radnom mjestu.

Naš odjel zaštite na radu i zaštite zdravlja je svjestan da samo multidisciplinarni pristup i zajedničko djelovanje svih dovodi do učinkovite zaštite zdravlja, koja uključuje analizu kojom se utvrđuju opasnosti koje najčešće rezultiraju ozljedama, a koje od prisutnih štetnosti i napora najčešće izazivaju profesionalne bolesti ili bolesti vezane uz rad.

Suvremeni život poslovnih ljudi nametnuo je niz obveza, slobodno vrijeme sveo na minimum te smanjio mogućnost da se čovjek posveti sebi, svome zdravlju i aktivnom odmoru, zbog toga nudimo usluge energoterapije sustavom iLifeSOMM (višenamjenski sustav koji se rabi u zdravstvenoj preventivni).

Pretpostavka je da bi za čovjekovu optimalnu radnu sposobnost bila potrebna psihofizička uravnoteženost organizma s visokim energetskim potencijalom kako bi se mogao s lakoćom nositi sa svakodnevnim radnim izazovima i stresom.

Centar Elementa Laborum Standard d.o.o. nudi rješenje za očuvanje i poboljšanje zdravlja u vlastitom prostoru. Pomoću uređaja iLifeSOMM pulsirajuće energetsko polje organizma se povećava, metabolizam se ubrzava, a razina stanične energije se povećava. Za zdrave osobe, uređaj djeluje preventivno, regulira metabolizam (stanični membranski potencijal), za sportaše – ubrzava regeneracijski proces i povećava učinkovitost, a kod bolesnih osoba – aktivira samoizliječenje.

ilifesonn